Picnic în lanul de lavandă

Share Button

Să iei masa la un restaurant sau la o terasă este o experiență cunoscută tuturor. Dar să mănânci la marginea pădurii, în mirosul florilor de lavandă e ceva ce doar la Margina poți încerca!

Doritorii care vor să facă poze și să experimenteze senzația unică de a servi un mic dejun printre flori și un decor mirific o pot face sâmbătă și duminică, 27-28 iunie 2020, între orele 10-20, la evenimentul Picnic în lanul de lavandă!

„Vei putea servi Mic dejun la Margina la pachet sau îți poți aduce mâncare de acasă. Noi îți oferim ocazia de a te bucura de florile de lavandă și produsele naturale realizate de noi, precum uleiuri esențiale și apă de lavandă, săculeți cu flori și buchete proaspete. Și dacă vrei să iei amintirea cu tine acasă, ți-am pregătit trei decoruri speciale pentru poze și un stand amenajat, de unde vei primi poze sau magneți de frigider personalizați cu tine și invitații tăi. Te așteptăm să te bucuri de puritatea si frumusețea naturii din Margina și vă asigurăm că vom respecta legislația în vigoare și măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid”,

scriu cei de la Infocentrul turistic de la Margina, organizatori ai evenimentului.

Alina DAMIAN

293

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.