Pericol de explozie pe centura Lugojului! O mașină a luat foc într-o benzinărie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O camionetă a luat foc, joi după-amiază, într-o stație de alimentare cu combustibil, pe șeseaua de centură a municipiului Lugoj. Pompierii lugojeni, împreună cu angajații stației, au acționat pentru lichidarea incendiului, evitând producerea unei tragedii.

„La ora 14:57 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o autocamionetă care se afla într-o stație de alimentare cu combustibil, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere și 12 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj, de asemenea fiind alertat și un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Buziaș. La sosirea primului echipaj la locul intervenție, incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu pericol de propagare la pompa de combustibil a stației de alimentare.

Pompierii au acționat de urgență pentru limitarea incendiului și protejarea pompei de combustibil pentru a evita producerea unei explozii. De asemenea, personalul stației de alimentare cu combustibil a acționat pentru limitarea incendiului, până la sosirea echipajelor de pompieri, folosind șapte stingătoare. În urma incendiului, a ars compartimentul motor al autocamionetei și s-au degradat părți ale caroseriei”, a anunțat ISU Timiș. Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind un scurtcircuit electric.

(A. P.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.