Percheziții la Lugoj și Hezeriș, la contrabandiștii de țigări, alcool și telefoane mobile

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – I.P.J Timiș au desfășurat șase percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat, joi, 13 ianuarie, șase percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, oamenii legii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Lugoj și una în Hezeriș, la persoane bănuite de contrabandă cu alcool și țigări. Totodată, au fost percheziționate și șase autovehicule.

După cum au anunțat reprezentanții IPJ Timiș, activitățile au fost efectuate în două dosare penale existente în lucru la Serviciul de de Investigare a Criminalității Economice, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat la domiciliile celor patru persoane peste 1.500 de pachete de țigări de contrabandă, 47 de litri de alcool, șase telefoane mobile și suma de 1.970 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse pentru audieri la sediul poliției din Lugoj.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților, bărbatul în vârstă de 48 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Timiș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, BOS Timișoara și Poliția Municipiului Lugoj.

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.