Pasarela Leucuța nu va fi reabilitată prea curând

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Lugojenii care se plâng că cea mai importantă pasarelă pietonală din oraș este lăsată în paragină nu par a fi auziți de către autorități. Pe rețelele sociale circulă zilnic fotografii cu pasarela Cotu Mic, sau Leucuța, așa cum este cunoscută printre lugojeni. Oamenii se plâng de starea avansată de degradare a trecerii de peste apă, atât la structura de deasupra de pietonală, cât și la cea de dedesubt.

Rugina a pus stăpânire pe structura de metal, fapt ce poate fi ușor observat de către orice trecător. Potrivit Primăriei Lugoj, pasarela nu va fi reabilitată prea curând, nici măcar cu un strat de vopsea. Primarul Buciu a declarat pentru Lugojeanul.ro că „avem alte priorități”, fără să menționeze care sunt acestea, însă afirmând că pasarela nu este pe lista de interes a primăriei.

 

Alina OLAR

 

1 comentariu

  1. Normal, pentru un lucru necesar nu sunt bani, dar pentru cumpararea parchetului din birourile 1 si 2 din PRIMARIA LUGOJ au fost bani si urmeaza sa mai dea o alta gramada de bani si pe manopera !!! Nesimtiti ordinari !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.