
Multe persoane speră la îmbunătățirea situației create de pandemia cauzate de noul coronavirus, însă autoritățile îi sfătuiesc pe oameni să rămână prudenți și să nu-și facă prea multe planuri pentru 2021. Cei care au evenimente importante în familie anul acesta se întreabă care este cea mai bună soluție pentru organizarea acestora. Dacă urmează să organizezi o petrecere cu ocazia creștinării micuțului tău, află că poți face acest lucru acasă, în siguranță.
Iată ce să ai în vedere atunci când planifici petrecerea pentru botezul copilului acasă
1. Tematica
După ce ai ales o dată pentru acest eveniment ținând cont de Calendarul Creștin Ortodox, poți alege stilul în care vrei să organizezi botezul. Nu este nevoie să te gândești la ceva ieșit din comun, însă alegerea unei teme te va ajuta să pui la cale mai ușor toate celelalte detalii. Prin urmare, gândește-te dacă îți dorești ca evenimentul să aibă ca element central un personaj de poveste, dacă vrei să fie inspirat dintr-o anumită regiune ori dacă vrei să mergi pe o variantă clasică.
2. Muzica
Crearea unei atmosfere plăcute este esențială chiar și pentru o petrecere organizată acasă, așa că este recomandat să concepi un playlist potrivit. Alege melodii care să fie pe placul tuturor invitaților și asigură-te că este suficient de lung cât să dureze pe tot parcursul petrecerii. Astfel, nu vei fi nevoit să pui sau să schimbi melodii în timpul petrecerii și te vei putea bucura de eveniment și de prezența celor dragi. Deși nu pare un aspect prea important la prima vedere, muzica bună poate să transforme orice adunare într-o ocazie reușită.
3. Meniul
Dat fiind că este vorba despre o zi plină pentru părinți, organizatorii de evenimente îți recomandă să apelezi la un serviciu de catering pentru a nu te împovăra și cu pregătirea mâncării. Această decizie depinde și de numărul de persoane pe care dorești să le inviți la botez. Felurile de mâncare ar trebui să fie în ton cu anotimpul în care are loc evenimentul. Un meniu mai lejer se potrivește pentru botezurile care au loc în sezoanele calde, pe când unul mai consistent este mai adecvat dacă botezul are loc toamna sau iarna.
4. Organizarea spațiului
Pentru cei care pot ține evenimentul în curte sau grădină, este necesară aranjarea spațiului respectiv. Pentru a evita neplăcerile produse de soarele puternic sau precipitații, apelează la un pavilion de grădină de la Hornbach.ro. Poți da click aici pentru a vedea mai multe modele rezistente și aspectuoase. Eliminarea plantelor care pot produce alergii și tunderea gazonului sunt printre măsurile pe care le poți lua pentru ca totul să fie gata de petrecere.
5. Decorațiunile
Nu în ultimul rând, aranjamentele florale de pe mese și alte decorațiuni care îți fac cu ochiul nu trebuie să lipsească de la această ocazie festivă. De exemplu, poți amplasa mici buchețele de flori uscate, pe care să le dăruiești apoi invitaților drept mărturii. De asemenea, fețele de masă, candelele și baloanele pot înfrumuseța ambianța.
Prin urmare, chiar dacă efectele pandemiei vor continua să apară și în 2021, tu nu trebuie să pui stop planurilor tale. Ține cont de acest sfaturi când organizez botezul celui mic acasă, iar evenimentul va fi unul memorabil!
Sursa foto: Unsplash.com
Descoperă mai multe la Actualitatea Online
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.
Lasă un răspuns