Octavian Batori a deschis un restaurant în Iulius Town

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Octavian Batori, care operează cel mai important serviciu de catering din Lugoj și din zona de vest a țării, a deschis un restaurant  cu specific și înfățișare tradiționale,  la parterul uneia dintre clădirile de business de top din Banat, în Iulius Town.

Locația aleasă pentru restaurantul Ana Lugojana se află lângă Starbucks, într-o zonă ultracentrală a Timișoarei. Brandul l-a cumpărat, iar locația este cât se poate de autentică și duce clientul cu gândul la hanul care a făcut celebre clătitele bănățene cu același nume.

„Ideea principală din spatele restaurantului a fost cea de a promova tradițiile noastre lugojene și bănățene în marile centre de afaceri, cum este cel din Timișoara de la Iulius Town. Suntem exact în mijlocul centrului de business cel mai râvnit din Banat și printre cele mai populare din țară. Nu există loc mai potrivit pentru a le prezenta tinerilor care lucrează în cele mai importante companii din România și din lume mâncarea și tradițiile noastre deosebite”,

spune Octavian Batori, managerul restaurantului. Să administrezi un restaurant în cel mai scump centru de afaceri din capitala Banatului nu este tocmai ușor, din punct de vedere logistic și financiar. Clienții principali ai localului sunt corporatiștii care lucrează în clădirile uriașe din Iulius Town, dar și cei care vizitează mall-ul pentru cumpărături.

Aceștia au răspuns foarte bine la conceptul de restaurant tradițional în mijloc de business city, la mâncărurile delicioase și cunoscute de toată lumea, cum sunt clătitele bănățene, ciorba de burtă sau micii din trei tipuri de carne. Meniul zilei este ieftin, bun și îndestulător, iar seara, mai ales în weekend, clienții se pot delecta cu meniul a la carte și cu muzică live bănățeană.

  Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.