O vară plină de distracție, pisicină cu bile și concert Lidia Buble

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vara aceasta, Brăila Mall devine destinația preferată a pasionaților de shopping. Clienții sunt invitați în magazinele galeriei comerciale să descopere ofertele de până la 70% reducere la o gamă largă de produse, disponibile în cadrul campaniei SUMMER SALE.

Mai mult, între 13 și 15 iulie, clienții Brăila Mall au șansa de a câștiga premii surpriză la cumpărături de minimum 50 de lei, iar pe 21 iulie atmosfera va fi animată de un concert live Lidia Buble, în zona Cinema City a centrului comercial.

Clienții pot profita de reducerile SUMMER SALE până pe 15 august, iar printre magazinele care oferă discounturi la o gamă largă de produse se numără Hervis, CCC, Benvenuti, C&A, H&M, Musette, Cadoro Mobili, Lee Cooper, Animax, LEM’S, Yves Rocher, Tezyo și Sensiblu.

De asemenea, între 13 și 15 iulie, cei care fac cumpărături de minimum 50 de lei din Brăila Mall, pe un singur bon fiscal, au șansa de a câștiga premii surpriză, înotând în piscina cu bile special amplasată în centrul comercial.

Participanții vor avea la dispoziție două minute pentru a găsi bila aurie care ascunde un premiu garantat. Înscrierile se fac la Biroul de Informații în fiecare zi a evenimentului, în intervalul orar 17:00 – 20:00. Vor fi acceptate exclusiv bonurile prezentate în ziua efectuării cumpărăturilor.

Surprizele verii continuă pentru clienții Brăila Mall. Pe 21 iulie, începând cu ora 19:00, reducerile de sezon se sărbătoresc la SUMMER SALE Party, pe ritmurile celor mai noi hituri Lidia Buble. Accesul la concert este gratuit, așadar toți brăilenii sunt invitați să cânte și să danseze pe melodiile preferate ale artistei, în zona Cinema City a centrului comercial.

AL PRESS

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.