O tânără şi-a ademenit fostul iubit cu propuneri indecente, apoi l-a torturat până la moarte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără fotomodel şi-a ucis fostul iubit torturându-l până la moarte, alături de mai multe persoane. Femeia l-a ademenit cu fotografii indecente şi cu promisiunea unei nopţi de amor pentru a-l atrage în locuinţa ei, moment în care ea şi alţi indivizi au sărit la bătaie.

Lee McKnight, în vârstă de 26 de ani, din Cumbria, Marea Britanie, îi datora bani unui traficant de droguri care o cunoştea pe fosta lui iubită. Pentru a încheia socotelile, cel din urmă a convins-o pe Carol Edgar, fosta iubită a tânărului, să-i trimită mesaje şi fotografii indecente pe Snapchat, încurajându-l să vină acasă la ea pentru o noapte amoroasă.

Când a ajuns la ora 2 dimineaţa, bărbatul a fost supus unor torturi oribile timp de două ore de către Jamie Davison, în vârstă de 26 de ani, şi alţi doi bărbaţi. L-au legat de un scaun, l-au lovit cu pumnii şi picioarele, apoi l-au biciuit în mod repetat cu un bici pe care mama lui Carol îl cumpărase de la un magazin erotic, potrivit The Sun.

Bărbatii l-au înfăsurat apoi pe tânăr, aflat în stare de inconştienţă, într-un covor şi l-au transportat la un râu cu maşina mamei lui Carol, un Nissan Navarra. Între timp, tânăra fotomodel, în vârstă de 26 de ani, a rămas acasă pentru a curăţa mizeria lăsată. I-au aruncat trupul într-un râu, sperând astfel că nimeni nu îl va mai găsi vreodată, însă cadavrul a fost descoperit de un fermier, câteva ore mai târziu.

Un total de patru bărbati si două femei, Carol si mama ei, au fost acum găsiti vinovati pentru crima teribilă asupra lui Lee McKnight. Tânărul avusese o relaţie scurtă cu fotomodelul, motiv pentru care ea a folosit această atracţie dintre ei doi pentru a-l atrage în casă, promiţându-i „o seară de neuitat”. Lee devenise o ţintă. Ajunsese la pământ pentru că îi datora atât de multi bani lui Davidson, traficant de droguri.

Juraţii au aflat că întreaga situaţie era de fapt un şir de probleme, dat fiind faptul că şi Davidson era disperat şi voia banii înapoi pentru că şi el avea datorii faţă de alţi traficanţi mai periculoşi. Juriul a aflat că Davison era disperat să recupereze banii, deoarece el avea si datorii fată de oamenii aflati mai sus în lant.

După ce a căutat în zadar mai multe adrese în căutarea lui Lee, traficantul a convins-o pe Carol Edgar să-l ademenească la casa ei. În faţa anchetatorilor, tânăra de 26 de ani susţine că nu a jucat niciun rol în planul crimei sălbatice, insistând să-şi sublinieze nevinovăţia:

„Eu am rămas în sufragerie, mi-am acoperit urechile şi am închis ochii”.

Ulterior a recunoscut că în urma torturii care a dus la moartea lui Lee, acesta suferind peste 36 de răni în zona capului şi gâtul rupt, a rămas „să cureţe bucătăria”.

Un patolog a concluzionat că victima care a avut parte de „o bătaie foarte foarte severă”, era încă în viată când a fost aruncat în râu.

Cei trei atacatori au fost arestaţi, chiar dacă au negat crima şi urmează să fie condamnaţi. Majoritatea ar putea să îşi petreacă restul vieţii după gratii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.