O tânără din Făget, drogată la volan și cu marfă în… chiloți

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: LugojInfo.ro

O tânără din Făget a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea o mașină sub influența drogurilor. Șoferița a fost nevoită să îi înso-țească la spital pe polițiști, pentru prelevarea de probe. La testul de urină, una dintre angajatele spitalului a sesizat polițiștii că din chiloții femeii a căzut o folie în care se aflau mai multe fragmente vegetale de culoare verde închis, cel mai probabil cannabis.

Polițiștii și-au anunțat colegii de la Crimă Organizată care au preluat cazul. Surse judiciare au declarat pentru LugojInfo.ro că nu este exclus că tânăra să fi urmat să distribuie plantele mărunțite unor consumatori. Traficanții de droguri folosesc uneori femeile pe post de cărăuș și nu de puține ori substanțele interzise sunt introduse în vagin. Cercetările care se vor face în zilele următoare vor stabili exact unde trebuia să ajungă drogurile.

În urmă cu mai bine de o lună, fratele femeii a fost prins și el drogat la volan. Deocamdată femeia este cercetată pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, dar aproape sigur întâlnirea cu polițiștii de la Antidrog îi va mai aduce un dosar penal.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.