O singură ofertă pentru proiectarea și execuția lotului 2, secțiunea E și finalizare secțiunea D a Autostrăzii Lugoj-Deva

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră anunță că a fost depusă oferta pentru proiectarea și execuția lotului 2, secțiunea E și finalizare secțiunea D a Autostrăzii Lugoj-Deva.

Luni, 14 februarie 2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice și Propuneri Financiare) a procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Secțiunea E și finalizare Secțiunea D”.

„Până la termenul limită, a fost depusă o singură ofertă de către: Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S.

Comisia de Evaluare va analiza în această etapă oferta depusă, respectiv Propunerea Tehnică și Propunerea Financiară în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice și cu respectarea termenelor legale privind evaluarea ofertelor”, arată CNAIR.

Valoarea estimată a contractului: 1.363.135.841,00 Lei fără TVA.

Lungimea traseului: 9,13 km, din care 2,13 km de tunel.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este 10 luni proiectare și 28 de luni execuție, conform factorilor de evaluare din Documentația de Atribuire.

„Conform condițiilor din Acordului de mediu, a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2 în contexul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platformă de 11,25 m”, mai arată CNAIR.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.