O româncă și un italian, care aveau legături cu mafia din Italia, au fost săltați de polițiștii din Timiș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un cetăţean italian şi soţia sa, româncă, pe numele cărora autorităţile din Italia au emis mandate de arestare, au fost prinşi de către poliţişti în judeţul Timiş, la Dumbrăvița, a anunțat Poliția Română într-un comunicat de presă. Cei doi ar avea legături puternice cu clanul Camorra și sunt cercetaţi pentru săvârşirea de infracţiuni privind managementul online al jocurilor de noroc.

Cei doi soți, în vârstă de 42 și 40 de ani, erau căutați după ce autoritățile din Italia au emis pe numele lor mandate europene de arestare.

Marți, 11 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au pus în executare 2 mandate europene de arestare, emise de autoritățile italiene, pe numele unui bărbat de 42 de ani și al unei femei de 40 de ani, care se aflau în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș”, a transmis, marți, Poliția Română.

Cei doi soți erau căutați de autoritățile din Italia de mai multă vreme, fiind cercetaţi pentru săvârşirea de infracţiuni privind managementul online al jocurilor de noroc. Surse judiciare au precizat că cei doi ar fi aderat la un grup infracţional organizat, cu ramificaţii în România şi străinătate.

Persoanele au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, fiind reţinute, în vederea predării către statul italian. În prezent aceștia au fost duși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Despre admin 6443 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.