O ploaie torențială a făcut prăpăd joi seara în județul Timiș

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Zeci de case au fost afectate joi seara la Făget după o ploaie torențială.

Localnicii au declarat că a plouat aproximativ două ore însă problemele au apărut când apa acumulată pe dealurile din zonă au ajuns pe străzile din oraș. Oamenii susțin că cel puțin în trei case apa a ajuns la o jumătate de metru, iar alte zeci de gospodării au curțile pline de apă și noroi.

Disperați că își pot pierde agoniseala de-o viață, localnicii și-au dus în pod bunurile de valoare și și-au adăpostit în locuri sigure animalele. Pompierii au trimis în zona afectată mai multe motopompe care să îi ajute pe localnici.

ISU Timiș a primit mai multe solicitări pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitațiilor abundente în localitățile Făget-Calea Bichigiului și strada Libertății, în comuna Bichigi, unde apa depășea 50 cm, și în comuna Ohabă Lungă.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei în localitățile: Făget (3 străzi), Bichigi, Iersnic, Cladova și Batesti. În localitățile afectate au acționat un ofițer și 28 de subofițeri cu 5 autospeciale de intervenție, 14 motopompe și 6 electropompe. Au fost afectate aproximativ 100 de gospodării.

Vezi Video

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.