O nouă întâlnire a membrilor asociaţiei „Ridică-te şi umblă”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După un start definit printr-o atmosferă caldă, familiară și de socializare intimă, filiala Lugoj a asociației ”Ridică-te și umblă” va avea o nouă întâlnire în același spațiu, pe data de 9 iunie, orele 14, la Centrul de Zi ”Sfântul Nicolae” , str. Anișoara Odeanu nr. 20 bis, spațiu pus la dispoziție de Direcția de Asistență Socială Lugoj.

„După întâlnirea oficială de început, deschidem front programelor diverse și consistente în informații, dezvoltare personală, recreere, interactivitate vie, cântec, poezie, activități sportive și proiecte care vor fi utile societății prin valorile promovate.

Nelipsite din program vor fi povestea vieții unei persoane cu dizabilități prin care aflăm luptele, bucuriile și aspirațiile membrilor nostri, și popasul de suflet, acea oază de cuvinte potrivite pentru a așeza mintea și inima în cele mai prielnice ocazii de relații de calitate. Pentru persoanele nevăzătoare avem o surpriză care constă în dispozitive cu materiale audio de valoare și care au și radio pentru informare și recreere.

Reamintim că așteptăm persoane care să voluntarieze în filiala Lugoj și, mai ales, persoane cu dizabilități care să întregească climatul de familie al întâlnirilor noastre. Cu speranța că ne vom bucura de o întâlnire memorabilă vă așteptăm să ne fiți parteneri de socializare fericită”,

spun reprezentanții asociației.

(D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.