O mulțime de șoferi au fost trași pe dreapta pe centura Lugojului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acțiune a polițiștilor de la rutieră pe centura Lugojului. Oamenii legii au oprit șoferii care tranzitau șoseaua ocolitoare și i-au servit cu cafea și ceai. Vor în acest fel să prevină accidentele rutiere produse pe fondul oboselii la volan.

Polițiștii de la rutieră au desfășurat acțiunea pe centura ocolitoare a Lugojului. Spun că traficul rutier a crescut în ceastă perioadă, iar județul este tranzitat și de „vehicule ale cetățenilor ucrainieni”. Prin inițiativa de vineri speră să prevină accidentele rutiere produse pe fondul oboselii la volan.

„Cafeaua, ceaiul ori un pahar cu apă a reprezentat surpriza oferită de politiști conducătorilor auto, care au fost sfătuiți să nu se urce la volan obosiți și să conducă cu prudență sporită. Gestul umanitar a adus bucurie și recunoștință în sufletele lor, iar polițiștilor sentimentul de mulțumire sufletească”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să tragă pe dreapta în cazul în care simt că sunt obosiți, iar înainte de a pleca la un drum lung să se odihnească cel puțin opt ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6534 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.