O menajeră româncă i-a luat unui bătrân italian și casa şi averea

Share Button

Roxana S., o româncă în vârstă de 32 de ani, va fi judecată de instanţa italiană pentru înşelăciune, după ce a păcălit un bătrân italian, de 68 de ani, cu retard mintal, să-i doneze casa şi 30.000 de euro.

Tânăra ar fi pus la cale planul cu iubitul său din România, minţindu-l pe bătrân că îl iubeşte şi că a rămas însărcinată cu el. Tânăra l-a păcălit pe bătrân că s-a îndrăgostit de el, apoi l-a mai şi minţit că este însărcinată cu copilul lui, deşi cei doi nu întreţinuseră relaţii sexuale. Italianul era convins că femeia îl iubeşte şi vrea să-i fie soţie, deşi românca plecase înapoi în România, de unde îi trimitea mesaje romantice şi promisiuni deşarte.

Astfel, românca i-a spus la un moment dat că are nevoie de o casă, ca să stea în Italia, iar bătrânul i-a donat-o pe a lui. De asemenea, românca a cerut şi bani pentru diferite nevoi, fiind “însărcinată”, aşa că italianul i-a trimis mii de euro. Peste 30.000 de euro, scrie ilmessaggero.it. Românca s-a şi logodit din Italianul, ca să-i arate că îl iubeşte, deşi ea era deja măritată în România. Cazul este în plină  desfăşurare, în instanţa italiană.

 

426

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.