O menajeră româncă i-a luat unui bătrân italian și casa şi averea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Roxana S., o româncă în vârstă de 32 de ani, va fi judecată de instanţa italiană pentru înşelăciune, după ce a păcălit un bătrân italian, de 68 de ani, cu retard mintal, să-i doneze casa şi 30.000 de euro.

Tânăra ar fi pus la cale planul cu iubitul său din România, minţindu-l pe bătrân că îl iubeşte şi că a rămas însărcinată cu el. Tânăra l-a păcălit pe bătrân că s-a îndrăgostit de el, apoi l-a mai şi minţit că este însărcinată cu copilul lui, deşi cei doi nu întreţinuseră relaţii sexuale. Italianul era convins că femeia îl iubeşte şi vrea să-i fie soţie, deşi românca plecase înapoi în România, de unde îi trimitea mesaje romantice şi promisiuni deşarte.

Astfel, românca i-a spus la un moment dat că are nevoie de o casă, ca să stea în Italia, iar bătrânul i-a donat-o pe a lui. De asemenea, românca a cerut şi bani pentru diferite nevoi, fiind “însărcinată”, aşa că italianul i-a trimis mii de euro. Peste 30.000 de euro, scrie ilmessaggero.it. Românca s-a şi logodit din Italianul, ca să-i arate că îl iubeşte, deşi ea era deja măritată în România. Cazul este în plină  desfăşurare, în instanţa italiană.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.