O inițiativă de nota 10 la Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

10 meniuri zilnic, timp de o săptămână, din partea primarului

Primăria Orașului Făget tinde să devină un exemplu pentru modul în care gestionează  situația impusă de starea de urgență și  ordonanțele militare. Astfel, marți, 31 martie 2020, la Făget s-a efectuat dezinfecția scărilor de bloc la imobilele din localitate,  urmând ca în cursul acestei săptămâni pe fiecare scară de bloc să se monteze dispozitive cu soluție de igienizare. Toate costurile vor fi suportate de către primărie, conform ultimei ordonanțe militare. Primarul Marcel Avram îi roagă pe făgețeni să nu deterioreze dispozitivele, să le folosească doar la fața locului, fără a lua soluție din recipient pentru a o duce acasă sau în alte locuri.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, primarul Marcel Avram ține să le mulțumească făgețenilor pentru susținere, pentru contribuțiile materiale și voluntariat.

„Dragi făgețeni, țin să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și susținerea pe care mi-o arătați în aceste zile. Mă bucur că zeci de făgețeni m-ați sunat pentru a vă arăta disponibilitatea de a participa la acțiuni de voluntariat sau chiar de a contribui material pentru ajutorarea semenilor noștri care au probleme în această perioadă. Deocamdată ne descurcăm cu echipele pe care le-am format, dar dacă va fi cazul fiți siguri că vă vom anunța. Să știți că e bine că ne putem bizui pe voi”.

Trebuie menționat că primarul Marcel Avram a format echipe de suport pentru persoanele vârstnice, repartizate pe cartiere și satele aparținătoare, și-a pus la dispoziția făgețenilor propriul număr de telefon, 0733.026.383, la care oricine poate suna oricând, și ține permanent legătura pe facebook cu cei care au nevoie de ajutor. Mai mult decât atât, o inițiativă de nota 10 a primarului din Făget, aceea de a plăti, împreună cu un binevoitor, 10 meniuri zilnic, la 10 restaurante diferite, timp de o săptămână, a atras o mulțime de aprecieri pe pagina sa de facebook.

„M-am gândit la o inițiativă pe care vreau să o pornesc împreună cu unul dintre dumneavoastră. Începând de luni, timp de o săptămână, voi plăti împreună cu unul dintre voi 10 meniuri în fiecare zi, iar restaurantul la care vom comanda va fi în fiecare zi altul. Astfel, vom ajuta în fiecare zi 10 persoane și vom promova și vom susține și firmele din Făget care oferă astfel de servicii. Cu o seară înainte va vom spune restaurantul și numărul de telefon unde puteți suna pentru a putea comanda meniul zilei 10 persoane. Regula este primul venit, primul servit și nu puteți comanda două zile la rând. Fac apel la bunul simț al dumneavoastră și să sunați doar cei care aveți nevoie. Vom cere firmelor lista cu persoanele servite și vă vom suna pentru a vedea dacă sunteți mulțumiți. Poate că vor prelua și alții această inițiativă, alegând firma la care doresc să comande. Astfel, repet, ajutăm și oamenii care în perioada aceasta o duc mai greu și ajutăm și firmele care trec acum printr-o perioadă dificilă. După cum am spus, noi vom face acest lucru pentru o săptămână, începând de luni. Pentru a fi corect 100%, o să-l provoc pe primul care m-a sunat să ajute și din punct de vedere material, Dan Dorin. Ceilalți, care doresc, pot proceda la fel, sau poate au idei mai bune”,

a concluzionat primarul Marcel Avram, pe pagina sa de facebook.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.