O „Grădină a Edenului” răsărită în plin centrul oraşului: magazinul de produse naturiste EDEN

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Remus V. GIORGIONI

…Da, ați auzit bine! În periplurile sale, zilnice raiduri pe străzile oraşului, echipa Actualitatea a descoperit un loc devenit foarte repede (în circa trei luni) drag lugojenilor interesați de un nou stil de viață, curat, sănătos şi frumos. Recent deschis pe strada I.C. Drăgan (pe partea cu Banca Transilvania), magazinul cu produse naturiste Eden a atras atenția a sute de cetăţeni, atât prin gama extrem de largă de produse, cât și prin designul extrem de creativ.

Acum, desigur, reporterul ar putea ţese (broda) la nesfârşit pe tema aceasta a Grădinii Raiului, dar nu este cazul, fiindcă accentul trebuie să cadă pe magazinul din centrul oraşului nostru, iar nu pe cunoştinţele noastre despre Paradis… Iar magazinul Eden chiar este un mic paradis naturist, aşezat în calea noastră, a tuturor (cine nu trece frecvent spre Piaţă, spre Parcul Prefecturii sau cu cine știe ce treburi pe la Primărie?…).

Contrastul interesant de verde și roz al interiorului, cât și personalul simpatic care, în faţa magazinului, împărțea pliante trecătorilor i-au atras atenția unuia dintre jurnaliștii noștri, care a decis să investigheze terenul.

Peste 7.000 de produse naturiste și bio, de la mai bine de 60 de producători, naţionali şi internaţionali, sunt disponibile pe rafturile din magazinul Eden.

Fie că ești în căutarea unei alternative naturiste pentru prescripția medicală recomandată de medicul tău de familie – sau medicul curant – sau a unei gustări sănătoase, la Eden găsești tot ceea ce ai nevoie.

Gama de produse variază de la medicamente și suplimente alimentare pentru toate afecțiunile, la: ceaiuri, vitamine, tincturi, siropuri, creme, uleiuri esențiale, dulciuri, semințe, condimente, săpunuri – ba chiar mezeluri bio.

Dacă totuși clienții doresc produse mai speciale, care nu sunt atât de ușor de găsit, cei de la Eden rezolvă problema în câteva zile, deoarece pot aduce orice produse pe bază de comandă. (Principiul este străvechi: clientul nostru – „stăpânul” nostru!)

…Dar tu, cititor îndrăzneţ, te vei întreba cum de a avut cineva curajul să facă o asemenea investiție, în timpul pandemiei, într-un oraș care nu ducea lipsă nicidecum de astfel de magazine? Asta a fost și curiozitatea noastră, iar administratorul magazinului, Fernanda Bărbosu, ne-a luminat: „Am dorit să venim cu o concepţie nouă, un loc unde clientul să nu se simtă ca într-o farmacie obișnuită, cu pereți albi și neoane care te orbesc. Scopul nostru a fost să creăm un magazin unde oamenii să vină cu drag și să se simtă bine. Din acest motiv am și ales o paletă de culori mai deosebită și foarte multe elemente decorative. Pe lângă designul deosebit al magazinului, noi facem tot posibilul să stabilim o legătură afectivă cu clienții noștri, dorind ca oamenii să poată vorbi despre problemele lor de sănătate fără a se simți jenați. Experiența benefică şi sentimentele pozitive ale clientului sunt principala noastră preocupare, aspecte pe care încercăm să le îmbunătățim constant.”

Un alt aspect care ne-a impresionat a fost promoția lunară pe care firma o organizează în fiecare dată de 15 a lunii. Dacă nu ați aflat deja de „Ziua EDEN”, vă punem noi la curent. În această zi, indiferent de câte produse cumperi și de prețul acestora, vei primi un alt produs cadou, la alegere. Ne bucurăm să vedem lugojeni cu inițiativă și idei originale, pozitive, și vă incurajăm să faceți neîntârziat o vizită la Eden. Vă veți simți ca-n Rai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.