O gospodărie din Mănăștiur a fost cuprinsă de flăcări

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Duminică dimineața, 14 ianuarie 2018, pompierii din cadrul Stației de Pompieri Făget au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu care se manifesta cu putere într-o gospodărie din localitatea Mănăștiur. Flăcările au cuprins anexele în care erau depozitate furaje și alte materiale combustibile, după care s-au extins și la acoperișul locuinței.

„ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la anexele unei locuințe, din localitatea Mănăştiur. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenție cu motopompă, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi 11 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget şi o autospecială de stingere din cadrul SVSU Mănăştiur. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la anexele locuinței în care erau depozitate furaje şi alte materiale combustibile pe o suprafață de aproximativ 250 mp şi la acoperișul locuinţei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. S-a intervenit pentru localizarea rapidă a incendiului, pentru limitarea pericolului de extindere la casă şi la atelierul de tâmplărie aflat în apropiere”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat, însă echipajele au intervenit încă o oră pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului şi a focarelor ascunse.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime şi au fost salvate multe bunuri. (A. P.)

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.