O gașcă de 12 fete au torturat o copilă de 13 ani și au filmat oroarea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După cazul micuței Luise, fetița de 12 ani ucisă de două prietene de aceeași vârstă, într-o pădure, un nou atac odios șochează Germania. O copilă de 13 ani a fost torturată ore întregi de 12 fete, de asemenea minore, iar agresoarele au filmat oroarea. Înregistrarea fost publicată de RTL și arată chinul prin care a trecut biata fată.

Copila a fost atacată în Heide, un oraș din landul Schleswig-Holstein.Agresoarele, cu vârste între 12 și 17 ani, i-au ars părul, i-au stins pe față mucuri de țigară, au scuipat-o și lovit-o în mod repetat cu pumnii și picioarele. Ore întregi de tortură. Deși plânge și le roagă pe fete să înceteze, calvarul continuă. „Stai în genunchi în timp ce mă implori. Nu te voi lăsa să pleci atât de ușor”, se poate auzi una dintre agresoare. Într-un final, un trecător a pus capăt chinului.

„A recunoscut pericolul în care se afla fiica mea și a luat-o de acolo când i-a cerut ajutorul. Îi suntem foarte recunoscători”, a declarat mama copilei.

Când au auzit sirenele mașinilor de poliție, bătăușele au fugit, însă au fost identificate. La o zi după tortură, fata de 13 ani a fost internată la o clinică de zi și se află în continuare sub îngrijirea medicilor.

Copila și agresoarele se cunoșteau din zonă și nu ar fi primul astfel de incident în care au fost implicate. Se pare că între gașca respectivă și victimă au mai existat probleme în trecut. Pe 21 februarie, tensiunea a escaladat și a avut loc actul oribil, din care doar unele momente au fost surprinse în filmare.

Mama fetei  spune că videoclipul arată doar o parte din calvarul suferit de fiica ei.  Se pare însă că atacatoarele, fiind minore, nu vor fi urmărite penal, chiar dacă acuzațiile vizează mai multe infracțiuni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.