O fetiţă de 12 ani și un băiat de 13 ani au fost împușcaţi pentru că au aruncat cu bulgări într-o mașină

Share Button

Un incident deosebit de grav a avut loc în statul american Wisconsin, a anunțat CNN. Doi copii au fost împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină, în joacă.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 ianuarie 2020, în Milwaukee, cel mai mare oraș din statul Wisconsin. Copiii, o fetiță de 12 ani și un băiat de 13, se jucau cu bulgări de zăpadă atunci când au luat la țintă un autoturism marca Toyota. Răspunsul șoferului a fost înfiorător. Acesta a scos o armă de foc, a îndreptat-o spre cei doi minori și a început să tragă. Proiectilele i-au atins pe copii, însă, din fericire, rănile au fost superficiale. Polițiștii sosiți imediat la fața locului i-au preluat pe cei doi și i-au transportat la spital, pentru tratament specializat și investigații suplimentare.

Conform sursei citate, poliția din Milwaukee încă nu a oferit detalii referitoare la individul care a deschis focul. „Unul dintre bulgări a lovit un automobil Toyota alb, iar şoferul maşinii a tras asupra grupului de copii, rănind două persoane”, au declarat autorităţile într-un comunicat. Conform bazei de date a organizaţiei Gun Violence Archive, cel puţin 500 de persoane au fost rănite prin împuşcare în Statele Unite de la începutul anului 2020.

 

830

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.