O fetiţă de 12 ani și un băiat de 13 ani au fost împușcaţi pentru că au aruncat cu bulgări într-o mașină

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un incident deosebit de grav a avut loc în statul american Wisconsin, a anunțat CNN. Doi copii au fost împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină, în joacă.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 ianuarie 2020, în Milwaukee, cel mai mare oraș din statul Wisconsin. Copiii, o fetiță de 12 ani și un băiat de 13, se jucau cu bulgări de zăpadă atunci când au luat la țintă un autoturism marca Toyota. Răspunsul șoferului a fost înfiorător. Acesta a scos o armă de foc, a îndreptat-o spre cei doi minori și a început să tragă. Proiectilele i-au atins pe copii, însă, din fericire, rănile au fost superficiale. Polițiștii sosiți imediat la fața locului i-au preluat pe cei doi și i-au transportat la spital, pentru tratament specializat și investigații suplimentare.

Conform sursei citate, poliția din Milwaukee încă nu a oferit detalii referitoare la individul care a deschis focul. „Unul dintre bulgări a lovit un automobil Toyota alb, iar şoferul maşinii a tras asupra grupului de copii, rănind două persoane”, au declarat autorităţile într-un comunicat. Conform bazei de date a organizaţiei Gun Violence Archive, cel puţin 500 de persoane au fost rănite prin împuşcare în Statele Unite de la începutul anului 2020.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.