O femeie violată de doi imigranți sirieni a primit 250 de lire sterline despăgubire, iar unul dintre violatori 70.000 de lire sterline

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie din Suedia care a fost violată si-a exprimat furia că un imigrant sirian care a violat-o a primit despăgubiri de 70.000 de lire sterline din partea statului suedez, în timp ce ea a primit doar 250 de lire sterline.

Victima, o femeie de 42 de ani pe nume Petra, a fost una dintre victimele unui imigrant sirian si a fratelui său, care au răpit si violat două femei în primăvara anului 2017 în orasul Malmo.

Ea a declarat pentru ziarul Expressen că cei doi bărbati au intrat în apartamentul ei din centrul orasului Malmo în mijlocul zilei de 19 martie 2017, în timp ce se odihnea în pat.

„Dintr-o dată am avut ambii bărbati în dormitor. Am fost trezită de unul dintre ei strigând că trebuie să mă întind, în timp ce celălalt îmi desfăcea picioarele”, a spus ea.

Procurorii spun că cei doi sirieni au violat-o de mai multe ori si au bătut-o cu pumnii pentru a o face să tacă.  „M-au amenintat în mod clar că mă vor ucide”, a mai spus ea.

„Am ajuns pe podea si acolo violenta a continuat. Unul dintre ei mi-a îndreptat un fel de armă spre cap”.

După un timp, ambii bărbati au părăsit apartamentul Petrei – dar nu înainte de a-i fura cardurile bancare, pasaportul si alte bunuri.

În urma arestării celor doi sirieni, care, de asemenea, au închis o altă femeie într-un subsol timp de peste 24 de ore, Petra a declarat că a trebuit să se confrunte cu ei într-o sală de judecată suedeză, unde spune că acestia au râs de ea.

„Încă mă duc la un psiholog. Mă simt speriată, nu vreau să ies afară când este întuneric si plâng mult”, a spus ea.

Desi Petra ar fi trebuit să primească 18.757 de lire sterline drept despăgubiri, ea a primit doar 250 de lire sterline până acum. Unul dintre violatori, cel mai tânăr dintre frati, a primit din partea statului suedez 70.000 de lire sterline, după ce s-a plâns că a fost judecat ca adult, dar era minor la momentul violurilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.