O femeie își închiriază soțul cu 40 de lire pe oră. Afacerea s-a dovedit de mare succes

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie a decis să își deschidă o afacere care se anunță a fi prosperă. Își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, iar anunțul se adresează în principal femeilor. Laura Young, în vârstă de 38 de ani, are în prezent trei copii.

Aceasta a avut o idee strălucită, după ce a ascultat un podcast al unui bărbat care montează mobilă. Cunoscând abilitățile soțului său, i-a oferit serviciile prin intermediul unor platforme de reclamă și pe Facebook, iar în prezent agenda domnului Young este plină până la finalul lunii.

Practic, Young poate ajuta pe oricine să asambleze sau să mute mobilă, să monteze un televizor, să pună perdele, tapet și poate fi contactat de oricine are nevoie de o mână de ajutor la activitățile gospodărești, mai ales femeile singure.

„Nu m-am aşteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de lucru, aşa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9 la 17”, a spus Laura.

James a fost nevoit să renunţe la slujba sa principală dintr-un depozit pentru a răspunde la toate apelurile şi pentru a avea grijă putea avea grijă de cei trei copii ai săi împreună cu soția sa. Doi dintre copii suferă de autism, iar James a fost diagnosticat şi el cu autism acum 4 ani.

James nu prestează servicii electrice sau sanitare. Totodată, cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.