O femeie a fost înghițită cu totul de un piton. „Victima a fost găsită în stomacul șarpelui”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie din provincia indoneziană Jambi a fost ucisă și înghițită cu totul de un piton, potrivit BBC, care citează surse locale.

Jahrah, care colecta cauciuc, în vârstă de 50 de ani, a plecat spre locul de muncă, la o plantație cu arbori de cauciuc. A fost dată dispărută, pentru că seara nu s-a întors acasă. Au fost demarate căutări la care au participat autorități și localnici. După o zi, sătenii au găsit un piton cu un abdomen foarte mare.

Oamenii au ucis șarpele și au găsit cadavrul femeii în interiorul lui. „Victima a fost găsită în stomacul șarpelui”, a declarat pentru presa locală șeful poliției din Betara Jambi. Acesta a mai spus că trupul femeii era intact când a fost găsit.

Șeful poliției a mai spus că soțul victimei a găsit duminică seară o parte din hainele ei și uneltele pe care le folosea la plantația de cauciuc, ceea ce l-a alarmat și l-a determinat să cheme o echipă de căutare.

După ce șarpele, care avea cel puțin 5 metri lungime, a fost văzut luni, sătenii l-au prins și l-au ucis pentru a verifica dacă suspiciunile lor erau justificate.

După ce au tăiat burta, au descoperit că înăuntru era Jahrah. Deși astfel de incidente sunt rare, nu este prima dată când o persoană din Indonezia este ucisă și mâncată de un piton.

Două decese similare au fost înregistrate în 2017 și 2018. Pitonii își înghit hrana întreagă. Fălcile lor sunt conectate prin ligamente foarte flexibile,și se pot întinde în jurul prăzii chiar și de mari dimensiuni.

Pitonii mănâncă de obicei șobolani și alte animale, dar odată ce ajung la o anumită dimensiune, aproape că nici nu se mai deranjează pentru șobolani.

În esență, ei pot ajunge la aceleași dimensiuni ca și prada lor. Pitonii atacă adesea și porci sau vaci.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.