O femeie a decis să se mărite cu ea însăşi, după ce logodnicul a părăsit-o

O tânără de 35 de ani s-a căsătorit cu propria persoană, după ce s-a despărţit de iubitul ei. Evenimentul a avut loc în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi prieteni.

Meg Taylor Morrison, din Atlanta, Georgia, a povestit despre întreaga sa experienţă romantică pe reţelele de socializare, unde şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit motivul pentru care a decis că persoana care trebuie să-i fie alături toată viaţa este pur şi simplu ea.

Tânăra dorise întotdeauna să se căsătorească în data de 31 octombrie 2020. Era o dată specială pentru ea din diferite motive şi voia ca ziua cea mare să aibă loc exact atunci. Planurile sale s-au năruit însă, iar visul de a-şi lega destinul alături de iubitul ei, în seara de Halloween, a fost distrus.

A aflat însă că există „ceremoniile de căsătorie cu sine” – si a decis că nu vrea să astepte ca partenerul perfect să vină pentru a avea parte de ceremonia de nuntă perfectă.

La fel ca majoritatea viitoarelor mirese, Meg si-a planificat meticulos ziua specială cu luni de zile înainte: a comandat un tort de nuntă impresionant, a ales rochia perfectă de mireasă si, desigur, a cumpărat un inel strălucitor cu diamante.

Cu toate acestea, recunoaste că nu a fost complet confortabilă planificându-şi nunta şi s-a întrebat adesea dacă prietenii şi familia vor considera acţiunile ei ca fiind narcisiste sau compensatoare pentru faptul că nu are un sot.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.