O femeie a decis să se mărite cu ea însăşi, după ce logodnicul a părăsit-o

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără de 35 de ani s-a căsătorit cu propria persoană, după ce s-a despărţit de iubitul ei. Evenimentul a avut loc în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi prieteni.

Meg Taylor Morrison, din Atlanta, Georgia, a povestit despre întreaga sa experienţă romantică pe reţelele de socializare, unde şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit motivul pentru care a decis că persoana care trebuie să-i fie alături toată viaţa este pur şi simplu ea.

Tânăra dorise întotdeauna să se căsătorească în data de 31 octombrie 2020. Era o dată specială pentru ea din diferite motive şi voia ca ziua cea mare să aibă loc exact atunci. Planurile sale s-au năruit însă, iar visul de a-şi lega destinul alături de iubitul ei, în seara de Halloween, a fost distrus.

A aflat însă că există „ceremoniile de căsătorie cu sine” – si a decis că nu vrea să astepte ca partenerul perfect să vină pentru a avea parte de ceremonia de nuntă perfectă.

La fel ca majoritatea viitoarelor mirese, Meg si-a planificat meticulos ziua specială cu luni de zile înainte: a comandat un tort de nuntă impresionant, a ales rochia perfectă de mireasă si, desigur, a cumpărat un inel strălucitor cu diamante.

Cu toate acestea, recunoaste că nu a fost complet confortabilă planificându-şi nunta şi s-a întrebat adesea dacă prietenii şi familia vor considera acţiunile ei ca fiind narcisiste sau compensatoare pentru faptul că nu are un sot.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.