O familie de hoți din Lugoj, condamnată la ani grei de închisoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii lugojeni au reușit să trimită după gratii, pentru mulți ani, trei membri ai unei familii care își făcuse un obicei din a fura din casele oamenilor.

Indivizii obțineau informații despre persoanele care dețineau imobile în Lugoj și care nu stăteau efectiv în locuințe, iar după ce intrau în case furau absolut tot. În urmă cu mai bine de trei ani, polițiștii și procurorii au descins la domiciliile hoților și aveau să descopere că indivizii furau până și chiuvetele din locuințele prădate. În urma acțiunii, oamenii legii au avut nevoie de un camion pentru a căra bunurile furate.

Magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au respins acum apelurile înaintate de hoți și astfel au păstrat sentința Judecătoriei Lugoj, prin care infractorii erau condamnați la ani grei de pușcărie pentru o serie de furturi. În urma deciziei judecătorilor, Vodă Virgil Muzur a fost condamnat la 15 ani și 2 luni de închisoare pentru furt calificat în formă continuată, Vodă Elvis Zobar va sta după gratii 8 ani și 2 luni, în timp ce Vodă Niculina Angelica va petrece următorii doi ani în pușcărie.

Vodă Elena, o altă membră a familiei de infractori, a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, judecătorii stabilind un termen de supraveghere de patru ani după ce a fost găsită vinovată pentru furt calificat. Sentința este definitivă, toate persoanele condamnate la închisoare cu executare aflându-se în acest moment în penitenciar.

Alexandru BARANYAI

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.