O elevă de la „Brediceanu” s-a calificat la etapa naţională a olimpiadei de limba română „Lectura ca Abilitate de Viaţă”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Costi Andreea Roxana, elevă în clasa a X-a B a Liceul Teoretic  „Coriolan Brediceanu”, s-a calificat la etapa naţională a olimpiadei de limba română „Lectura ca Abilitate de Viaţă”, obţinând locul II la etapa judeţeană a acestei competiţii, cu 58 de puncte dintr-un total de 60. Pregătirea ei a fost asigurată de prof. dr. Ela Iakab.

„Desigur, calificarea mea la etapa naţională a acestei olimpiade de limba română este o bucurie mare şi neaşteptată. Iubesc cărţile, citesc săptămânal, dar de acum simt că am o răspundere şi mai mare, atât faţă de mine, cât şi faţă de şcoala şi de judeţul pe care le reprezint la Bucureşti. Intenţionez să mă pregătesc atât cât pot eu de bine. Doresc să mulţumesc, pe această cale, profesoarei mele Ela Iakab, pentru seriozitatea şi profunzimea orelor de pregătire, deloc puţine, pe care mi le-a acordat, cu tandreţe şi cu încredere în potenţialul meu. Mulţumesc, în egală măsură, redacţiei „Actualitatea” pentru mediatizarea rezultatelor şi performanţelor mele şi ale tuturor elevilor bredicenişti!”,

ne-a declarat astăzi Costi Andreea Roxana.

Îi dorim mult succes!

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.