O cisternă cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat pe autostrada Lugoj – Deva

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O cisterna care transporta 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat pe autostrada Lugoj – Deva, în afara părții carosabile. Șoferul a rămas încarcerat în cabina cisternei, fiind scos de pompieri. Întreaga cantitate de lapte s-a scurs pe sol, după ce cisterna s-a fisurat.

Accidentul rutier s-a produs în zona localității Ilia, pe sensul de mers către Sibiu. Pe perioada intervenției echipelor de prim-ajutor, traficul rutier a fost restricționat pe o singură bandă.

„Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile.

Șoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Concomitent echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.

În urma răsturnării în afara drumului, cisterna care transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol.

Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara. (sursa)

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.