O, brazi frumoși! Doi brazi vor fi împodobiți la Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pentru a nu mai exista problemele întâlnite anul trecut la Lugoj cu transportul bradului de Crăciun, în acest an Primăria Municipiului a anunțat că în Piața Iosif Constantin Drăgan vor fi împodobiți cei doi brazi deja existenți acolo, înalți de peste 7 metri. Prin urmare nu va mai fi nevoie să fie un adus un alt brad. Împodobirea celor doi brazi se va realize cu bani de la bugetul local, însă dacă vor dori și anumite firma să contribuie, va constitui un avantaj. Nu va lipsi din Piața Iosif Constantin Drăgan nici acea cupolă imensă de lumini care a fost instalată și anul trecut. Va avea 20 de metri înălțime.

 “De ani de zile, am tot avut grijă de ei ca să nu mai avem grijă cu mutatul dintr-o parte în alta, ci în fiecare an să-i avem alături de noi, în Piața Iosif Constantin Drăgan. Brazii sunt destul de înalți acum, în jur de 7-8 metri către 10, suficienți de înalți, fără a mai deranja pe nimeni, fără a ne mai ruga de Ocolul Silvic sau de armată sau de cineva, fără a mai avea problemele care sunt. Noi o să ne descurcăm cu cei doi brazi pe care o să-i împodobim frumos, o să punem cupola aceea mare”,

a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Împodobirea orașului pentru Crăciun, cu instalarea luminițelor și a cupolei în Piața Iosif Constantin Drăgan, va începe la 1 noiembrie.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.