O asistentă a fost rănită în sala de operații a Spitalului din Lugoj, după ce o lampă a căzut peste ea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: LugojInfo.ro

O asistentă de la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a ajuns vineri la o clinică din Timișoara, după ce a fost victima unui accident petrecut chiar în sala de operație. O lampă a căzut peste ea, chiar în timpul unei intervenții chirurgicale.

Lampa, în greutate de câteva kilograme, a fost montată anul trecut, dar recent a fost schimbat ceva la ea și se pare că nu a fost bine prinsă.

După ce s-a dezmeticit, asistenta și-a continuat actul medical și a mai participat și la alte intervenții chirurgicale. Medicul care efectua operația nu a trimis-o să își facă un consult de specialitate, deși lovitură a fost una puternică.

Câteva ore mai târziu însă, asistenta a început să se simtă rău și a ajuns pe mâinile colegilor din spitalul lugojean, care până la urmă au decis să o transfere la Timișoara.

După ce a fost supusă unor examene medicale, medicii timișoreni au stabilit că în urma incidentului din sala de operație femeia a suferit o fractură, dar are și o fisură la coloană.

Conform unor surse medicale, la spitalul din Lugoj a fost deschisă o anchetă internă, urmând ca luni să fie sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș.

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.