O asistentă a fost rănită în sala de operații a Spitalului din Lugoj, după ce o lampă a căzut peste ea

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Foto: LugojInfo.ro

O asistentă de la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a ajuns vineri la o clinică din Timișoara, după ce a fost victima unui accident petrecut chiar în sala de operație. O lampă a căzut peste ea, chiar în timpul unei intervenții chirurgicale.

Lampa, în greutate de câteva kilograme, a fost montată anul trecut, dar recent a fost schimbat ceva la ea și se pare că nu a fost bine prinsă.

După ce s-a dezmeticit, asistenta și-a continuat actul medical și a mai participat și la alte intervenții chirurgicale. Medicul care efectua operația nu a trimis-o să își facă un consult de specialitate, deși lovitură a fost una puternică.

Câteva ore mai târziu însă, asistenta a început să se simtă rău și a ajuns pe mâinile colegilor din spitalul lugojean, care până la urmă au decis să o transfere la Timișoara.

După ce a fost supusă unor examene medicale, medicii timișoreni au stabilit că în urma incidentului din sala de operație femeia a suferit o fractură, dar are și o fisură la coloană.

Conform unor surse medicale, la spitalul din Lugoj a fost deschisă o anchetă internă, urmând ca luni să fie sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.