Nu mai avem radio, nu mai avem tv, dar avem un podcast, un video podcast, care le înlocuiește pe ambele

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

De câțiva ani, de când Lugojul a rămas fără radio, fără televiziune, oamenii de presă s-au tot întrebat cine e de vină pentru această situație, dar, mai ales, ce e de făcut, atâta vreme cât niciun investitor nu pare interesat să redea lugojenilor sursele de informare cu care s-au obișnuit. Iar administrația locală – nici atât.

A mai rămas, desigur, un singur post de radio, Kiss FM, dar acesta face parte dintr-o rețea națională și nu transmite știri locale.

Iată însă că o echipă de jurnaliști care țin la meseria lor a gândit în tot acest timp un proiect care pare să țină loc și de radio și de televiziune, mai bine zis să le unească pe amândouă într-o sursă de informare ultramodernă și anume: podcastul, video podcastul.

Daniela Decean și Ștefan Festo, căci despre ei este vorba, binecunoscuți ascultătorilor și telespectatorilor lugojeni și nu numai, împreună cu colegii lor jurnaliști de la publicațiile tipărite, online, din radio și televiziune, din Lugoj, Timișoara, Arad și Caraș-Severin, au demarat video podcastul „Direct la Subiect”,

«Da, avem o noutate pentru lugojeni și nu numai! Împreună pregătim de ceva timp un nou proiect, un podcast: „Direct la Subiect, cu… TINE!”. De ce „cu… TINE”? Pentru că, alături de oameni deosebiți, simpli și frumoși, oricine poate fi invitat în studio, dacă are idei, opinii, povești adevărate, abordări diferite ale unui eveniment sau fenomen, perspective sau chiar sfaturi care pot să ajute»,

ne-a declarat Ștefan Festo, care a ținut să adauge:

„Postăm săptămânal, în premieră, câte un episod, în fiecare zi de marți, la ora 17.00, pe youtube și pe site-ul stiri24plus.ro, iar vineri pe pagina de Facebook.

Pe viitor, plănuim să transmitem live, pentru a interacționa cu cei care ne urmăresc. În acest sens, purtăm discuții și negociem cu mai multe televiziuni regionale din zonă, pentru a difuza emisiunea pe rețelele de cablu tv din zona de vest a țării”.

Iar prima ediție Direct la Subiect va fi chiar astăzi, la ora 17, cu Silviu Cadia, sportiv, ciclist, IT-st și… aventurier.

Aveți, așadar, ocazia de a afla cum se vede lumea de la peste 5.000 de metri, cum e să faci pe bicicletă circuitul Annapurna, alături de prieteni din copilărie, sau cum să pleci pe două roți până în Iran pentru a strânge bani pentru inimile copiilor bolnavi.

Despre acestea, dar și despre cum să îți depășești limitele și ce se întâmplă când ieși din zona de confort, veți afla din discuția cu Silviu Cadia, de la „The Road & The Happiness”.

Prima emisiune poate fi urmărită AICI:

Abonează-te pe canalul nostru de youtube [https://www.youtube.com/@directlasubiect24plus] și te vom notifica pe e-mail de fiecare dată când vom posta un nou episod!

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.