Nico Promedic este gazda unui OpenHouse cu ocazia Zilei Internaționale a Auzului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Luna Martie a anului 2021 este luna in care Nico Promedic va invita la centrul medical Nico Promedic, la Timisoara, in cadrul OpenHouse.

Cu acest OpenHouse, dorim sa aducem in centrul atentiei Auzul, unul dintre simturile care in mod normal, in zilele noastre, este extrem de neglijat.

Auzul are un rol foarte important in bunastarea noastra generala, nu numai ca si simt ci si ca si echilibru. Vrem sa aducem constientizare in cadrul societatii asupra acestui simt fara de care nu am putea trai, de asemenea sa ajutam oamenii sa invete despre preventie si despre grija pentru el.

Pierderea de auz este mult mai comuna decat crezi.

Ultimele cercetari arata ca 1 din 6 adulti sunt afectati de pierdere de auz, cu 4 din 10 oameni peste varsta de 50 de ani, crescand la 71% pentru cei cu varsta peste 70 de ani.

O sanatate mentala imbunatatita, procent crescut al independentei si relatii interumane mai bune sunt doar cateva din beneficiile de care ai parte daca ai grija de auzul tau.

Nico Promedic este un centru medical din vestul țării, specializat în distribuția de dispozitive medicale și tehnologii de tratament de ultimă generație.

„Comunicarea cu pacienții a fost ceea ce ne-a ajutat de-a lungul timpului să ne dezvoltăm ca oameni și ca profesioniști. Am învățat de la fiecare pacient despre nevoile acestora și astfel am reușit să îmbunătățim produsele și serviciile pe care le oferim”, a spus Carlaonti Nicoleta Loredana , audiolog si antreprenor

Va asteptam la OpenHouse, la centrul medical Nico Promedic din Timisoara, Str. Piata Crucii, nr.6, Jud. Timis in perioada 3-5 Martie 2021 pentru o testare gratuita a auzului !

Important! Din cauza pandemiei, vom face teste de auz doar cu programare in prealabil. Va puteti programa la nr. de telefon: 0256.489.353.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.