Nepoata primarului este noul fizician al Spitalului Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nepoata primarului Francisc Boldea este noul fizician al spitalului din Lugoj, pentru că celelalte două concurente au absentat de la proba scrisă, informează lugojeanul.ro. Roxana Boldea, nepoata primarului PSD Francisc Boldea, este noul fizician debutant al Spitalului din Lugoj. Roxana a susținut un concurs la care s-au mai înscris inițal două candidate, însă amândouă au absentat de la prima probă, cea scrisă, a acestuia. Potrivit documentelor publicate pe site-ul oficial al spitalului, Roxana Boldea a reușit să strângă 90 de puncte la proba scrisă a concursului.

La interviu, nepoata primarului a adunat 94.66 de puncte din 100 posibile. Punctajul final al candidatei a fost de 92,33 de puncte, Roxana Boldea fiind admisă pe funcția de fizician debutant. Postul de fizician debutant este unul nou intrat în organigrama spitalului, fiind propus chiar de către primar într-una dintre ședințele de consiliu din această vară.

„Are dreptul și ea să dea un concurs, ea a terminat fizică medicală. Are dreptul să dea concurs oriunde pe raza municipiului Lugoj. Nu ocupă o funcție de conducere. Toate propunerile pentru posturi se fac în Consiliul Local, dreptul la concurs îl are oricine. S-au înscris trei, dar nu s-au prezentat. Roxana a terminat șefă de an, cu 10 toată sesiunea, cu 10 la licență, cu 9,88 la masterat”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.