Nepoata lui Lamborghini, regina twerking-ului la Ibiza

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Frumoasa italiancă Elettra Lamborghini (25 de ani) a fost una dintre protagonistele festivalului „Richbitch” care se desfăşoară în staţiunea Ibiza. Nimeni alta decât nepoata celebrului producător de maşini Lamborghini i-a impresionat pe cei 25.000 de spectatori, demonstrând de ce e supranumită „regina twerking-ului”.

Ferruccio Lamborghini, decedat în 1993, n-a apucat s-o cunoască pe nepoata Elettra, născută un an mai târziu. În calitate de moştenitoare a unui imperiu colosal, aceasta a primit de la părinţi un al doilea nume, Miura, inspirat chiar din faimosul model de maşină sport Lamborghini Miura. Dacă predecesorii ei s-au concentrat pe caii-putere, tânăra Elettra a dezvoltat de mică o pasiune pentru cai, deţinând la un moment dat propria herghelie. Ulterior, ea a ales să intre în showbiz, pentru a-şi pune în valoare calităţile fizice.

Astfel, nepoata lui Lamborghini îşi câştigă banii din show-uri de televiziune, din prezentări de modă şi din apariţii scenice, în calitate de cântăreaţă, aşa cum s-a întâmplat şi la Ibiza. Mai mult, cu un posterior bine definit, Elettra Lamborghini mai are o calitate, ea fiind cunoscută în spaţiul virtual ca „regină” a twerking-ului, un stil de dans apărut recent şi care presupune mişcări senzuale ale feselor. Evident, spectatorii de la Ibiza au putut admira şi ei un scurt recital de twerking, dar şi tatuajele imense (nişte pete de leopard) pe care Elettra le are în partea de sus a picioarelor.

Carmen BIZĂU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.