Motocicliştii, în frunte cu primarul Francisc Boldea, şi-au turat motoarele pe străzile Lugojului

Share Button

Motocicliștii participanți la cea de-a VII-a ediție a Festivalului „Rock pe 2 Roţi” au defilat și și-au turat motoarele, sâmbătă, pe străzile Lugojului. Și de această dată, în fruntea coloanei de motocicliști s-a aflat primarul Francisc Boldea, care a optat să conducă un vehicul pe patru roți: un ATV.

Conform tradiției, parada motocicliștilor s-a desfăşurat pe traseul: fostul Liceu Agricol (locul unde s-a desfășurat festivalul „Rock pe 2 Roţi”) – strada Timişoarei – Universitatea Europeană Drăgan – Primărie – Podul de Fier – strada Caransebeşului – sensul giratoriu MOL – strada Bucegi – Parcul George Enescu – Podul de Beton – strada Timişoarei – fostul Liceu Agricol.

Cea de-a VII-a ediție a festivalului „Rock pe 2 Roţi” a fost organizată de Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu municipalitatea lugojeană, pe terenul de sport al fostului Liceu Agricol, la ieşirea din oraş spre Timişoara.

La ediția din acest an a festivalului, participanții au avut parte, printre câteva reprize de ploaie, de un program atractiv, cu multă bere, demonstraţii moto și diverse concursuri, marele premiu fiind o motocicletă Yamaha FJ 1200, oferită la tombola organizată pe baza biletelor de intrare la eveniment.

Programul artistic a fost susținut de formaţiile: Iris, Bucovina, Altar, Ashine (Slovenia), Kuadra (Italia), Live Evil (Cehia), Mist, Lupu’ cel Rău, The Last Stand, Lucky Thirteen.

 Alexandru BARANYAI

 

17637

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.