Miliardarul Rupert Murdoch divorțează la 91 de ani de soția sa cu aproape 3 decenii mai tânără

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Miliardarul Rupert Murdoch, în vârstă de 91 de ani, va divorța de soția sa, Jerry Hall, model și actriță, în vârstă de 65 de ani, după o căsnicie care a durat doar 6 ani.

Miliardarul, care deține un imperiu media, se va despărți de Jerry Hall, căsătorită anterior cu Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones. Murdoch a mai fost căsătorit de trei ori.

Hall s-a căsătorit cu Mick Jagger în 1990, cu care are 4 copii. Cei doi au divorțat după 9 ani. Apropiații lui Murdoch au fost „surprinși” să audă de divorț, pentru că relația celor doi părea foarte solidă.

După ce s-a căsătorit cu Hall, Murdoch l-a desemnat succesor pe fiul lui cel mare, care astfel a obținut un rol mai proeminent în conducerea Fox News și Wall Street Journal.

News Corporation, compania lui Murdoch, deține, pe lângă Fox News și Wall Street Journal în SUA, The Sun și The Times în Marea Britanie.

Murdoch și Hall s-au căsătorit în 2016, la Londra. În 2019, cuplul a cheltuit 11,25 milioane de lire sterline (13,8 milioane de dolari) pentru o casă lângă Londra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.