Miley Cyrus, cu noua sa iubită

Nici nu a anunțat bine că va divorța de Liam Hemsworth, că Miley Cyrus se afișează peste tot cu noua sa iubită, Kaitlynn Carter. Zilele trecute, cele două au ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles, și par foarte fericite împreună. Zvonurile separării lui Cyrus de Hemsworth au apărut la scurt timp după ce cântăreața a fost surprinsă de paparazzi sărutând-o pe Kaitlynn Carter.

Imediat după apariția fotografiei în media, Miley a anunțat oficial că s-a despărțit de soțul ei, cu care se căsătorise în urmă cu doar opt luni. În tot acest timp, deși artista apărea tot timpul fericită la brațul actorului, a declarat la un moment dat că este în continuare bisexuală.

Totuși, atunci ea a precizat că îi este fidelă lui Liam și căsniciei lor. Nu a trecut mult până ce Cyrus să-și dea seama că mariajul ei nu are niciun viitor. Acum, relația dintre Miley și Kaitlynn pare să fie una serioasă, întrucât cele două s-au mutat deja împreună, iar Carter a fost văzută purtând un inel pe care avea inscripționată litera M.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.