Menage a trois, după Neil Simon, la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

27 martie este data oficială la care se sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului. Cu acest prilej, Teatrul Municipal „Traian Grozavescu” Lugoj prezintă marți, 27 martie 2018, de la ora 19, spectacolul Menage a trois, după Neil Simon, o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul  unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.

Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si are invitatii, carora le va da curs in toamna la Dublin, Ankara si Zurich.

Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică.  Piesa este o comedie irezistibilă, de o ora si douăzeci de minute.

Ioan Isaiu – un actor complet – de teatru și  film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating –  și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Amantul înșelat, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

Anca Lăcusteanu poate fi văzută în spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour, Improvizacii, Poveste sexuala pentru pian si orchestra. Actualmente este studentă în ultimul an la Academia de Teatru de la Londra.

Sorin Misirianțu -a regizat spectacolul Balul, de la Teatrul Municipal Lugoj,  a jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia,  joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Amantul înșelat, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni,  Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate.

AL PRESS

 

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.