Marile proiecte ale Judeţului Timiş şi cele ale primăriilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

„Lucrurile bune nu întârzie să apară în Județul Timiș și de aceea vreau să le împărtășesc cu voi. Anul 2018 a fost unul de excepție pentru noi la Consiliul Județean și cred că nu greșesc dacă spun că și pentru locuitorii din Județul Timiș”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, care a ținut să adauge:

„La cele șase drumuri județene modernizate pe care le-am inaugurat se adaugă construirea unui nou corp de clădire pe care l-am recepționat la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” Lugoj, care școlarizează copii cu deficiențe. Cât privește perspectiva, pot să vă spun că în 2018 s-au pus bazele marilor proiecte ale Județului Timiș: Centura Timișoara Sud, noua maternitate de la Spitalul Județean, extinderile la patru benzi Centura Timișoara – Aeroport, Moșnița – Timișoara și Timișoara – Dumbrăvița – Autostradă.

Bineînțeles că sunt extrem de importante și proiectele primăriilor și pe câteva dintre acestea doresc să le prezint: ♦ Noua maternitate pe care o construiește Consiliul Județean Timiș va cuprinde un compartiment de fertilizare in vitro. ♦ Anul acesta încep lucrările pentru reluarea navigației pe Bega între Timișoara și Serbia, un proiect al Consiliului Județean Timiș și al Administrației Bazinele de Apă Banat. ♦ Primăria Lugojului vrea finanțări europene de peste 11,6 milioane de euro. ♦ Varianta de Ocolire Timișoara Sud va decongestiona și traficul din Dumbrăvița. ♦ Încă opt paturi la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. ♦ În comuna Şag va fi introdus transportul public”.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.