Marele Gatsby – varianta Brediceanu, un bal de neuitat [FOTO & VIDEO]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” a atins cote maxime de apreciere, prin prestația de vineri seara, 5 octombrie 2018. Lumini, ținute strălucitoare, valuri de șampanie (suc!) în atmosfera anilor ’20, inspirate de romanul lui Scott FitzgeraldMarele Gatsby (The Great Bredsby), au deschis, timp de câteva ore, o fereastră spre o lume a sclipirii, a rafinamentului și a eleganței.

Spectacolul a început cu un moment de senzație, cortina deschizânduse pe ritmuri de charleston, și integrând povestea în contextul unui film de epocă, alb-negru, culoarea fiind oferită de prestația excepțională a celor implicați în spectacol, elevii claselor a XII-a A, B, C, D, E.

La finalul balului, premiile au fost acordate după cum urmează: Mister Originalitate – Bogdan Dumitru, Miss Originalitate – Rusu Silvia, Mister Popularitate – Eduard Presecan, Miss PopularitatePetrescu Timea, Mister – locul al III-lea   Mihai Arjoca, Miss – locul al III-lea – Anca Porutiu, Mister – locul al II-lea  Brânzan Claudiu, Miss – locul al II-lea  Svetlac Andreea, Mister – Brediceanu 2018 – Crașovan Alexandru, iar Miss – Brediceanu 2018 – Andreea Drumen.

Spectacolul a fost prezentat de Patricia Filip și Armand Lesll, scenariul fiind realizat de Darius Stegariță, Lisa Popescu și Teodora Bogoevici. De asemenea, toate clasele a XII-a au fost implicate în organizare.

Au mai evoluat în cadrul spectacolului: Laura Gârbovan, Eduard Argălaș,  Carla Vlaiconi, Maria Jipa, Aria Lobonea, precum și dansatori ai clubului de dans Infinity Arts.

„Balul Bobocilor de la Colegiul Național «Coriolan Brediceanu» sau Marele Bredsby, care a tras cortina pe ritmuri de charleston a reprezentat o experiența unică atât pentru mine cât și pentru toți cei implicați. După multă muncă, cot la cot cu profesorii organizatori, ne bucurăm ca totul a decurs așa cum ne-am propus. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru entuziasmul, dăruirea și strălucirea de care au dat dovadă pe tot parcursul evenimentului, profesorilor, dar și domnilor directori pentru susținerea acordată în buna desfășurare a acestui eveniment. Suntem siguri că, pentru toată lumea, va rămâne un bal de neuitat” – a declarat pentru Actualitatea Patricia Filip, încântătoarea prezentatoare a balului.

Domnul director, prof. dr. Ioan Aurelian Sima, îi felicită pe toți elevii implicați în organizarea și desfășurarea Balului Bobocilor 2018, pe profesorii lor coordonatori și le mulțumește tuturor celor prezenți în sală pentru comportamentul civilizat și pentru încurajări.

Organizatorii doresc le mulțumească tuturor profesorilor pentru susținerea acordată în buna desfășurare a acestui eveniment, diriginților, Mihaela Bînă, Adina Lazăr și Ramona Dejica,  domnului director adjunct, Gheorghiță Sebastian, și nu în ultimul rând domnului director prof. dr. Ioan Aurelian Sima, de asemenea tuturor sponsorilor. Suntem siguri acest bal a reprezentat o experiență unică atât pentru cei implicați, cât și pentru cei prezenți.

Estera CIMPONERIU

(sursa foto & video: Lugoj City Events)

1. Adamescu Denisa & Dumitru Bogdan

2. Jac Anca & Indru Claudiu

3. Svetlac Andreea & Crașovan Alexandru

4. Iovițoni Raluca & Bâtcan Denis

5. Drumen Andreea & Brânzan Claudiu

6. Petrescu Timees & Prescan Eduard

7. Rusu Silvia & Trușcă Manu

8. Poruțiu Anca & Arjoca Mihai

9. Popescu Alessia & Pop Alexandru

Echipa:

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.