Mare sărbătoare la Hanul „Ana Lugojana”, cel care a dat lumii celebrele clătite flambate, împlinește 50 de ani

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Hanul din Lugoj care a dat lumii celebrele clătite flambate bănățene, cu spumă de ou, brânză și stafide, sărbătorește jumătate de secol de activitate. Hanul „Ana Lugojana”  se pregătește de mare petrecere în acest weekend, odată cu împlinirea a 50 de ani de activitate.

Noii proprietari ai hanului au pregătit o serie de evenimente culinare și folclorice de neratat pentru iubitorii de mâncare și muzică tradițională românească.

„Duminică va așteptăm la Zilele Hanului, o sărbătoare pe care vrem să o organizăm an de an, alături de cântăreți si oameni deosebiți. Totodată sărbătorim 50 de ani de când celebrul han s-a deschis. Se vor pregăti mai multe tipuri de mâncare la ceaun, din mai multe zone ale Banatului, mici și preparate la grătar, dar si celebrele clătite „Ana Lugojana”. Vom organiza și un concurs, cine vine îmbrăcat în cel mai frumos costum popular va câștiga un premiu din partea noastră”, au anunțat cei de la Hanul „Ana Lugojana.

Și pentru ca atmosfera să fie una de sărbătoare, vor cânta pentru cei prezenți formația lui Titel Brestoviceanu și interpreții Dumitru Teleaga Mecka,Toni Bagiu, Narcisa Spiridon, Dorin Biriș Coșbuc, Roxana Bodi, Cornel Brici, Corina Negot, Maria Bortun Popescu și Nelu Covaci.

   Nicolae SILADE


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.