Mama cu cei mai mulţi copii din lume a rămas din nou însărcinată

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Mama cu cei mai mulţi copii din lume a anunţat că e din nou însărcinată. La 44 de ani, Sue îşi doreşte ca pruncul pe care-l poartă în ea să fie băiat, astfel încât familia ei să aibă acelaşi număr de fete şi de băieţi.

Noel şi Sue Radford din Morecambe formează cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, iar recent au anunţat că urmează să devină din nou părinţi. Sue este însărcinată a 22-a oară, deşi spusese că nu mai face copii. „Mă întreb dacă vom avea 11 fete şi 11 băieţi. Cred că va fi un băieţel.”, a spus Sue. În fiecare săptămână, părinţii primesc alocaţii, în valoare de 170 de lire sterline.

Ei îşi câştigă, însă, existenţa cu brutăria pe care o deţin, pentru a le oferi tuturor copiilor un trai decent şi pentru a întreţine vila cu 10 dormitoare. O casă pe care au cumpărat-o în 2004 cu 240.000 de lire sterline. Sue a rămas însărcinată prima oară la doar 14 ani. Noel a făcut vasectomie, după copilul numărul 9, dar mai târziu s-a răzgândit şi a făcut procedura de reversibilitate. Toţi copiii lor sunt acum încântaţi să mai aibă un frate, care este cu 30 de ani mai tânăr decât Chris, cel mai mare dintre ei.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.