Lupta pentru titlul de campioană în Turcia se dă exclusiv pe LookSport 2!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sâmbătă, 8 mai, de la ora 20.30, Look Sport 2 va transmite în exclusivitate derby-ul Turciei cu două dintre cele mai de succes cluburi din Istanbul, Galatasaray și Beșiktaș.

Cu trei runde rămase de disputat, cărțile nu sunt încă făcute în Campionatul Turciei. Acest meci i-ar putea aduce trofeul de campioană lui Beșiktaș sau ar putea relansa lupta pentru titlu. Marile forțe ale Turciei au fost din nou la putere în acest sezon, iar Beșiktaș, Fenerbahce și Galatasaray au pus stăpânire pe podium, după o luptă fantastică. Beșiktaș are un avans de 5 puncte în clasament și o victorie cu marea rivală i-ar asigura în mare măsură al 16-lea trofeu de campioană din istorie. O victorie a gazdelor ar face însă ca ultimele două etape să fie cu adevărat incendiare.

Campionatul Turciei se vede exclusiv în România pe Look Sport, iar derby-ul Galatasaray – Beșiktaș se joacă pe Look Sport 2, sâmbătă, de la 20:30.

****

Look Sport transmite cele mai importante competiții fotbalistice interne și internaționale: Casa Liga 1, Liga 2, Cupa României, UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Serie A, Bundesliga, SuperLig, Ligue 1 și multe alte campionate europene de top.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.