Lumea nebună în care trăim

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Cele mai multe știri din ziua de azi par de noaptea minții. Iar cine încearcă să le înțeleagă rostul sau să le mai și comenteze poate fi considerat de-a dreptul nebun. De aceea noi am hotărât, convinși că după noapte vine zi, să vi le prezentăm, din când în când, pe scurt, fără comentarii, dar cu îndemnul să vă detașați de ele, ca să nu vă influențeze negativ. Iată selecția de azi:

♦ „Iohannis și-a luat zborul spre țările calde ale Americii de Sud cu aceeași aeronavă de lux. Sejurul Cuplului Prezidențial ar putea să coste peste 3 milioane de euro”

♦ „Un bărbat  de 50 de ani i-a răspuns directorului de la fabrica de ciment care îl amenințase că, dacă nu se vaccinează, îl va trimite pe ușă afară: „Dați-mă afară, dom’le. Că doar mă dați afară de la serviciu, nu din propria casă! Mâine dacă rămân fără loc de muncă, nu e nicio jale. Am din ce să trăiesc! Casa e a mea, soția este a mea, am animale de crescut și pământ de unde să îmi culeg hrana. Plec liniștit, dar de vaccinat, să știți că nu mă vaccinez!”

♦ „O familie din Singapore a fost despăgubită cu 160.000 de dolari, după ce fiica lor a murit din cauza miocarditei provocate de vaccinul anticovid”

♦ „Suma colosală pe care o încasează șefa OMV, Christina Verchere, este de 35.000 de euro lunar. Membrii Directoratului OMV au salarii care depășeșc cifra sutelor de mii de euro”

♦ „Dan Negru trage un semnal de alarmă: „Analiștii financiari” care anunță apocalipse încasează de la televiziuni între 1.000 și 2.000 euro /lună”

♦ „Angel Fournier Rodriguez, cel mai de succes canotor cubanez din istorie, a încetat din viață în mod neașteptat, la doar 35 de ani” l „Dr. Iulia Căpitănescu, directorul medical de la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița, Gorj, a decedat subit la doar 55 de ani”

♦ „Nicolae Bara, fost investitor la UTA, parlamentar PDL și patron la Sport Total, a murit subit la 68 de ani”

♦ „Paul Grant, actor din Star Wars și Harry Potter, a murit subit la 56 de ani, în zona Gării King`s Cross din Londra”

♦ „Lovitură grea pentru Lucian Mîndruță: rămâne fără gândaci la masa de prânz, pentru că România interzice greierii și lăcustele în produsele alimentare”

♦ „Un imunolog clinic ceh, care a descoperit și dezvoltat un tratament timpuriu, ieftin și eficient anti-Covid, susține că eram capabili să salvăm vieți, dar nu ni s-a permis, iar autoritățile ne-au ignorat și ne-au redus la tăcere”

♦ „ONU susține legalizarea pedofiliei. Un raport realizat de „experți” ONU susține că relațiile sexuale cu minori pot fi „consensuale” chiar dacă victima nu a împlinit vârsta minimă pentru consimțământul sexual”

♦ „Copiii își pot schimba sexul fără ca părinții să știe. Proiectul de lege a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Washington”

♦ „Bătrâna care a fost săltată de mascați pentru o „mită” de 10 ouă a fost achitată post-mortem de Curtea de Apel Cluj. A murit de stresul anchetelor”

♦ „Elon Musk a zdrobit BBC într-un interviu: Ați mințit și cu vaccinurile, când ați ascuns adevărul despre reacțiile adverse. Trustul britanic de stat a cenzurat această parte din interviu.”

♦ „Peste 2.000 de studii arată că măștile provoacă dureri de cap și un aport scăzut de oxigen”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.