Lui Buciu îi e teamă de Erwin Floroni, altfel nu s-ar fi dus la el acasă, ca să îl caute la… canale

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

În loc să se ocupe de treburile lui de consilier al primarului interimar Bogdan Blidariu (că de bunul mers al orașului nici vorbă!), fostul primar Claudiu Buciu, împreună cu niște polițiști locali și niște angajați ai Meridian 22, plus un reporter de casă (ca să se facă de râs la fața locului), a descins acasă la Erwin Floroni, președintele USR Lugoj.

Nici nu erau alte priorități pentru oraș, pentru că cea mai importantă dintre toate era verificarea racordării la rețeaua de canalizare a locuinței lui Erwin Floroni. Nu ne mai întrebăm în ce calitate s-a deplasat ditamai „alesul” în afara orașului, la proprietatea lui Erwin Floroni, în fapt „o anexă la o exploatație agricolă”, dar nu putem să nu ne întrebăm la ordinul cui s-a deplasat acea trupă de atac, formată din niște polițiști locali și niște angajați ai Meridian 22, plus un reporter de casă (ca să se facă de râs la fața locului).

Nu credem că acea trupă trupă de atac [formată din niște polițiști locali și niște angajați ai Meridian 22, plus un reporter de casă (ca să se facă de râs la fața locului)] a ascultat de ordinul unui primar demis sau de ordinul unui consilier de primar. Ceea ce credem însă cu tărie este că lui Buciu i-a fost frică să se ducă singur la Floroni, indiferent în ce calitate.

Și mai credem cu tărie că lui Buciu îi este foarte frică de Erwin Floroni, președintele USR Lugoj, pentru că va candida și pentru că, probabil, va câștiga. Caz în care, toate aranjamentele lui Buciu se vor duce de râpă, dimpreună cu întreaga sa carieră politică.

Dar să vedem și ce spune Erwin Floroni despre această descindere: „Azi (20.07, n.r.), ca simplu cetățean plătitor de taxe al Lugojului, am fost implicat, fără voia mea, într-un eveniment care m-a jignit profund.

În mod abuziv, un reprezentant al Primăriei Lugoj, consilier al primarului, Claudiu Buciu, a „descins” pe proprietatea mea, împreună cu o echipă de muncitori ai SC Merdian 22, acuzându-mă de o serie de ilegalități.

Au dorit chiar să sape pe proprietate, fără a prezenta măcar o autorizație de avarie. Le aduc la cunoștință „distinșilor” domni că voi permite acest lucru doar cu un ordin judecătoresc și DOAR în prezența mea. De mai bine de o săptămână, diverse persoane care au susținut că reprezintă Primăria mi-au șicanat familia, culmea, mereu când nu am fost eu acasă…

De asemenea, le aduc la cunoștință „distinșilor” domni că nu vor găsi NIMIC illegal pe proprietatea mea! În condițiile în care, în mod LEGAL, se va săpa pe proprietatea mea, solicit ca, la finalizarea lucrării, proprietatea să arate exact ca înainte, inclusiv fiecare fir de iarbă!

Acesta să fie „respectul pentru lugojeni” promis de Claudiu Buciu în campania electorală? Adaug și o filmare care îmi aparține, de la „întâlnirea” de azi, pentru că sunt sigur că „jurnalistul” Doru Iacob, prezent și el la această „descindere”, o va regiza pe a lui”, arată Erwin Floroni, președintele USR Lugoj, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.