Lugojul va avea un supermarket Supeco, unde prețul scade în funcție de numărul de produse cumpărate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe locul fostei autogări din Lugoj se ridică un nou centru comercial. Aici va funcționa primul supermarket Supeco, marcă a Carrefour România, care propune prețuri mai mici, majoritate oferte de la producători din România. În întreaga țară funcționează 27 de magazine ale formatului de discounter.

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft, prin etichetele colorate.

Clienții pot găsi peste 5.500 de produse de larg consum și proaspete: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, cât și produse de igienă și întreținerea casei.

Proprietarul fostei autogări spune că, pe lângă Supeco, în centrul comercial vor exista mai multe magazine, de la mai multe branduri. Lucrările demarate se desfășoară cu rapiditate, structura metalică a centrului comercial fiind deja ridicată. Cu toate acestea, magazinele se vor deschide cel mai devreme peste un an de zile, atunci când proprietarul preconizează că vor fi finalizate lucrările de construcție.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.