Lugojul, sub ape! Au fost inundate străzi, garaje, magazine, subsoluri și gospodării

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Canalizarea Lugojului își arată limitele la fiecare ploaie torențială. Așa s-a întâmplat și marți dimineața, când sistemul de canalizare nu a mai făcut față precipitațiilor abundente, iar mai multe străzi, garaje, magazine, subsoluri și gospodării au fost inundate.

Probleme au fost înregistrate în zona Pieței agroalimentare Timișul, pe strada A.C. Popovici, unde apa a intrat în mai multe beciuri și magazine, precum și pe Splaiul Corneliu Coposu, unde au fost inundate garajele și subsolurile blocurilor. Inundații au fost și pe Splaiul Coriolan Brediceanu, în cartierul Militari, pe străzile Ana Ipătescu, Mărășești, Morilor, Timișoarei, Jiul, Gheorghe Doja și multe altele.

Pompierii au intervenit în zonele afectate cu o motopompă de mare capacitate NOVUS, trei motopompe transportabile și două electropompe.

„În urma ploilor abundente, în această dimineață, pompierii militari lugojeni au fost solicitați să intervină pe mai multe străzi din Municipiul Lugoj, pentru evacuarea apei din curțile și subsolurile inundate. Până la această oră, pompierii au fost solicitați pe Splaiul Corneliu Coposu – garaje și boxe inundate, strada Timișoarei, inundație la subsolul unei clădiri, strada Jiul – subsolul unei locuințe inundat, strada Victor Vlad Delamarina – casă inundată, strada Cernei – casă inundată, strada A.C. Popovici – curtea și subsolul casei inundate. Pompierii intervin cu o motopompă de mare capacitate NOVUS, trei motopompe transportabile și două electropompe. Situația este în continuare dinamică”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

Denisa GREGA

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.