Lugojenii, invitați să dăruiască și în acest an din coșul lor de cumpărături pentru cei mai puțin norocoși dintre ei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Membrii Clubului Rotaract Lugoj, alături de Interact și Rotary organizează și în acest an campania de strângere de alimente „Astăzi Tu Dăruiești!”, proiect care la Lugoj se desfășoară deja de ani buni, așa cum se întâmplă în toată țara. La Lugoj, tinerii voluntari vor aștepta donațiile de alimente la supermarketul  Carrefour pe strada Nicolae Bălcescu.

Ca de fiecare dată, lugojenii cu dare de mână sunt așteptați să își doneze o parte din coșurile lor de cumpărături pentru cei mai puțin norocoși. La finalul celor trei zile de strângere de alimente, adică între joi, 19 decembrie și sâmbătă, 21 decembrie.

„Vrem să le mulțumim tuturor lugojenilor care au donat mereu și care vor dona și în acest an. Vom strânge alimentele pe care le vom duce în depozit, iar sâmbătă seara la final de acțiune, le vom grupa în pachete pe care le vom transporta duminică la prânz la familiile nevoiașe din Lugoj și nu numai”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro Ramon Fironda, președintele Rotaract Lugoj.

În anii precedenți, la edițiile de Paște și Crăciun ale “Astăzi Tu Dăruiești!” s-au strâns la Lugoj în medie câte două tone de alimente, împărțite în sute de pachete pentru familiile defavorizate din oraș.

Mircea ANGHEL

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.