Lugojenii, chemați să doneze pentru Otilia, fetița de 3 ani și jumătate care se luptă cu cancerul

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sâmbătă, 26 iunie 2021, 3 locații din Lugoj vor dona un procent din încasări către Otilia! Lugojenii au șansa să îi dea o șansă la viață Otiliei alegând să se relaxeze la următoarele locații: Friends Coffee, Restaurant Escada (Piața Iosif Constantin Drăgan) și Pizzeria Magnolia (Strada Cuza Vodă nr. 9)

La 3 ani și jumătate, Otilia se luptă cu cancerul în stadiul IV și are nevoie de ajutorul nostru! Următorii 4 ani Oti își va petrece copilăria sub tratament, costurile acestuia ajungând la 1 milion de euro!

„Lugojenii au demonstrat-o de fiecare dată că sunt niște oameni săritori și spun mereu PREZENT atunci când este nevoie de ajutorul lor! Aceste locații au acceptat să doneze un procent din încasările de sâmbătă către Otilia, așa că trebuie să mergem în număr cât mai mare și să o ajutăm pe Otilia!”

a spus Natanael Iriciuc, vicepreședinte SMILE Timiș.

Povestea Otiliei

Otilia este un îngeraș de 3 ani și jumătate, care de câteva luni se luptă cu o tumoare de 2 kg și cu cancer în stadiul IV. Localizată în cutia toracică, tumoarea îi apăsa pe plămâni și din această cauză are dificultăți de respirație.

După un tratament pentru astm, care nu își făcea efectul, Otilia era din ce în ce mai rău, în urma unor analize mai amănunțite am aflat ce nu o lăsa pe Otilia sa respire: o tumoare cât 20% din corpul ei!

Deoarece starea Otiliei era din ce în ce mai rea, fiecare zi îi putea fi fatală. Părinții au luat-o pe semnătură și au dus-o în Paris la tratament. După un drum cu avionul în care eram foarte aproape să o pierdem pe Otilia, ea acum este la tratament și luptă cu boala!

Diagnosticul este unul crud, iar următorii 4 ani Otilia îi va petrece sub tratament. Costurile se ridică la peste 1 milion de euro, doar 1 zi de spitalizare costând 2.700 de euro!

Otilia este puternică și nu va renunța, dar are nevoie de ajutorul nostru!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.