Lugojeanul Massy, din nou în fruntea clasamentelor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

După colaborările pe parte grafică cu Andreea Bălan, Oana Radu și Dorian Popa, lugojeanul Cătălin Cristea a creat artwork-ul hit-ului „Serena – Safari” care cucerește Rusia (no.144), Kazahstan (no.19), Kyrgyzstan (no.9), Azerbaijan (no.97), Uzbekistan (no.86), Armenia (no.39) și Iran (no. 175), dar și coperta noului hit „Dor să te ador” de la Lora și Doddy, care a ajuns pe locul 1 pe YouTube și care a înregistrat peste 1.000.000 de vizionari în doar trei zile de la lansare.

„Am avut o perioadă în care am stat mai mult în studio și am lucrat, iar acum culegem roadele. Sunt foarte bucuros pentru proiectele în care am fost implicat, că au ajuns atât de cunoscute”, a spus Cristea Cătălin (Massy).

Cătălin Cristea este un graphic-designer lugojean care a devenit cunoscut după ce a colaborat cu australianul Faydee și fotomodelul Ayyan din Emiratele Arabe Unite.

Pentru a fi la curent cu activitatea artistului îl poți căuta pe facebook  https://www.facebook.com/MassyOficial) sau pe Instagram @massyofficial

Mai multe despre Massy găsiți pe pagină de Wikipedia https://ro.wikipedia.org/wiki/Cătălin_Cristea

 

AL PRESS

Despre admin 6218 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.