Lugojeanul Cătălin Cristea, cel mai în vogă graphic designer al momentului

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Cunoscut sub numele de Massy, lugojeanul Cătălin Cristea a dat peste cap topurile muzicale din România, datorită colaborărilor pe care le-a avut vara aceasta.

Artistul lugojean a dat lovitura cu proiectele la care a lucrat alături de nume sonore din toate genurile muzicale, proiecte ce se clasează pe primele locuri pe trendingul românesc de pe platforma YouTube.

Massy a creat artwork-ul piesei compuse de Abi și Dorian Popa, piesă ce se află pe locul 1 în trending, după ce a doborât recordul de vizualizări în România (2 milioane de accesări în mai puțîn de 24 de ore).

Lugojeanul a mai lucrat la hiturile momentului, cu Jador, Anna Lesko, Alex Velea, Triplo Max, Culiță Sterp, Oana Radu, Florin Salam, Dani Mocanu sau Carmen de la Sălciua, piese care s-au clasat pe primele locuri în topurile preferințelor românilor, iar aceste proiecte l-au ajutat pe tânărul lugojean să fie cel mai căutat graphic designer al momentului.

Cristea a lucrat și grafica remixului „DJEALE”, cântat de Jador, Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi, piesă care a urcat și în topurile internaționale:
– Locul 1 – Anglia
– Locul 3 – Austria
– Locul 8 – Germania
– Locul 21 – Spania
– Locul 24 – Italia
– Locul 34 – Franța
– Locul 41 – Irlanda

„Mă bucur foarte mult că am rămas relevant, iar în această perioada dificilă pentru toată lumea am reușit să rămân motivat și să lucrez la foarte multe proiecte, chiar și în afara zonei mele de confort. Mă bucur că am colaborat cu diverși artiști din toate zonele de muzică și că muncă mea este apreciată în această industrie. Pe viitor pregătesc ceva internațional, despre care nu pot spune foarte multe în acest moment, dar rămâneți cu ochii pe profilul meu de instagram, unde vedeți în timp real ce lucrez (@massyofficial)”, a declarat Cătălin Cristea.

Denisa GREGA

Despre admin 6348 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.